torek, 28. oktober 2014

Ciklus hitropotezni ŠK Žalec 8/2014-27.10.2014

Naša člana sta se udeležila hitropoteznega turnirja v sklopu ciklusa, ki ga organizira ŠK Žalec. Zmagal je Gregor Goršek iz ŠK Veplas Velenje. Od naših članov je Šincek Štefan osvojil sedmo, Voelkner Dani pa osmo mesto.

Čestitke!

sreda, 22. oktober 2014

Matic tokrat dvajseti

Naš član Matic Nareks je na 8.turnirju najmlajših, ki je tudi tokrat potekal na sedežu ŠZS, osvojil med 42 tekmovalci do 10 let dvajseto mesto. Osvojil je tri točke od šestih možnih. Čestitke!

sreda, 15. oktober 2014

Redni mesečni turnir ŠD Savinjčan Šempeter 3.10.2014

Na rednem mesečnem turnirju, ki poteka vsak prvi petek v mesecu, je sodelovalo štirinajst šahistov iz okoliških šahovskih društev in klubov. Po sedmih kolih po 10 minut v švicarskem sistemu je zmago s šestimi točkami osvojil Lorenčak Ivan iz ŠK Griže. Drugo mesto je osvojil domačin Peternel Jožef, tretji pa je bil Studnička Tomo iz ŠK Žalec.

Čestitke vsem!

Čestitke članom ob osebnih praznikih

V septembru in oktobru praznuje rojstne dni kar nekaj naših članov. Naj ob tej priložnosti zaželimo obilo uspehov na osebnem ter športnem področju našim članom: Vošnjak Janku, Randl Damijanu, Štrucl Andreju, Nareks Maticu, Randl Marku in Volkner Daniju.

Predsednik ŠD Savinjčan Šempeter, Jože Peternel

petek, 3. oktober 2014

Matic znova zlat, tokrat na Ptuju!

Tudi na drugem turnirju Štajerske kadetske lige 2014/15, ki se je odvijal na OŠ Ljudski vrt na Ptuju, je naš član Matic Nareks v konkurenci do devet let osvojil zlato medaljo! Tako trenutno tudi prepričljivo vodi v skupnem seštevku ciklusa v svoji kategoriji. Iskrene čestitke za odlične igre!




sreda, 1. oktober 2014

Ciklus hitropotezni ŠK Žalec 7/2014-29.9.2014

Naši člani so se udeležili hitropoteznega turnirja v sklopu ciklusa, ki ga organizira ŠK Žalec. Zmagal je domačin Dušan Brinovec, naši člani pa so dosegli drugo(Šincek), četrto(Peternel) in peto mesto(Knez).

Čestitke!