torek, 25. november 2014

Ciklus hitropotezni ŠK Žalec 9/2014-24.11.2014

Štirje naši člani so se udeležili hitropoteznega turnirja v sklopu ciklusa, ki ga organizira ŠK Žalec. Med osemnajstimi igralci je znova zmagal Gregor Goršek iz ŠK Veplas Velenje. Od naših članov je bil najboljši Šincek Štefan, ki je osvojil osmo mesto. Peternel Jožef je zaključil deseterico, Knez Marjan je bil dvanajsti, Voelkner Dani pa je osvojil končno šestnajsto mesto.

Čestitke vsem!

nedelja, 9. november 2014

Redni mesečni turnir ŠD Savinjčan Šempeter 7.11.2014-Martinov turnir

Na rednem mesečnem turnirju, ki poteka vsak prvi petek v mesecu, je sodelovalo šestnajst šahistov iz okoliških šahovskih društev in klubov. Po sedmih kolih po 10 minut v švicarskem sistemu je zmago s šestimi točkami in pol osvojil Studnička Tomo iz ŠK Žalec. Drugo mesto je osvojil domačin Šincek Štefan, tretji pa je bil prav tako igralec domačega kluba Peternel Jožef.

Čestitke vsem!

petek, 7. november 2014

Tretji turnir Štajerske kadetske lige in tretja zlata medalja za Matica!

Tretji turnir Štajerske kadetske lige 2014/15, ki se je odvijal na OŠ Šmarje pri Jelšah, je našemu članu Nareks Maticu v konkurenci do devet let prinesel še tretjo zlato medaljo po vrsti! Osvojil je kar pet od sedem možnih točk. Prepričljivo vodi v skupnem seštevku ciklusa v svoji kategoriji. Iskrene čestitke za odlične igre!