ponedeljek, 23. februar 2015

Matic odličen enajsti na državnem prvenstvu v standardnem šahu!

Naš član Matic Nareks je odlično  nastopal na državnem prvenstvu v standardnem šahu, ki je potekalo v tem tednu na Bledu. V izjemno izenačeni konkurenci je osvojil več kot polovico možnih točk in osvojil odlično enajsto mesto.

Čestitke za izjemne borbe in veliko uspeha jutri, ko bo nastopil še na državnem prvenstvu v pospešenem šahu!

sreda, 18. februar 2015

Odlični obeti pred državnim prvenstvom, za las ob bron!

Včeraj je v Ljubljani potekal drugi letošnji turnir najmlajših do 10 let. Naš član Matic Nareks je nastopil izvrstno in prikazal odlične borbe tik pred državnim prvenstvom, ki bo v prihodnjem tednu. Med 50 tekmovalci je osvojil odlično četrto mesto, tekmo je končal na drugi deski z remijem. Bronasta medalja se mu je tokrat izmuznila le za las. Verjamemo, da se bo z dobrimi igrami in zavzetostjo, ki jo kaže na treningih tudi to kmalu spremenilo. 

Čestitamo!

torek, 17. februar 2015

Ciklus hitropotezni ŠK Žalec 2/2015-16.02.2015

Dva člana našega društva sta se udeležila hitropoteznega turnirja v sklopu ciklusa, ki ga organizira ŠK Žalec. Med šestnajstimi igralci je zmagal Perič Bernard iz ŠK Zagorje ob Savi. Od naših članov je bil najboljši Šincek Štefan. Osvojil je deseto mesto. Sledil mu je Peternel Jožef s končnim enajstim mestom.

Čestitamo!

sreda, 11. februar 2015

Ciklus hitropotezni ŠK Griže 1/2015-10.02.2015

V Grižah je včeraj potekal prvi letošnji hitropotezni turnir v sklopu letnega ciklusa, ki ga organizira ŠK Griže. Med sedemnajstimi igralci je zmagal Marjan Črepan iz ŠD Podpeč. Od naših članov je bil najboljši Peternel Jožef, ki je osvojil šesto mesto.

Čestitke!