torek, 21. april 2015

Ciklus hitropotezni ŠK Žalec 4/2015-20.04.2015

Trije naši člani so se udeležili hitropoteznega turnirja v sklopu ciklusa, ki ga organizira ŠK Žalec. Med triindvajsetimi igralci je zmagal član domačega kluba Brinovec Dušan. Drugo mesto je osvojil Perič Bernard iz ŠK Zagorje ob Savi, tretje pa Goršek Gregor iz ŠK Velenje Veplas. Od naših članov je bil najboljši Šincek Štefan. Osvojil je deseto mesto. Knez Marjan je osvojil končno enajsto, Peternel Jožef pa dvanajsto mesto.

Čestitamo!

sreda, 15. april 2015

Zmaga za ŠD Savinjčan na turnirju ciklusa v Grižah 3/(9)-2015

V Grižah je včeraj potekal tretji letošnji hitropotezni turnir v sklopu letnega ciklusa, ki ga organizira ŠK Griže. Med šestnajstimi igralci je zmagal  naš član Šincek Štefan. Na drugem in tretjem mestu sta si sledila predstavnika ŠK Šmarje pri Jelšah Krk Ljubo in Golob Hubert.

Čestitamo!

petek, 10. april 2015

Matic nadaljuje izjemno serijo!

Osmi turnir Štajerske kadetske lige 2014/15, ki se je tokrat odvijal na OŠ Draga Kobala v Mariboru, je našemu članu Nareks Maticu v konkurenci do devet let prinesel še sedmo zlato medaljo v sedmih dosedanjih nastopih! Matic je tudi tokrat izgubil samo eno tekmo. Zmago v celotnem ciklusu je potrebno le še potrditi z nastopom v mesecu maju. Turnir je potekal v prijetnem vzdušju, nastopilo je rekordno število nastopajočih, kar sto šest!



Čestitke Maticu!

sobota, 4. april 2015

Memorial Rudi Florjanc 2015


Domači klub ŠD Savinjčan Šempeter je tudi letos pripravil memorialni turnir v spomin na Rudija Florjanca. Na turnirju, ki se je odvil 03.04.2015, je v prijetnem vzdušju tokrat sodelovalo dvaindvajset šahistov iz okoliških šahovskih društev in klubov. Pred samim turnirjem nas je s svojim obiskom razveselil tudi g. Rudi Florjanc ml.



Trojna zmaga je odšla v Žalec. Zmagal je Dušan Brinovec, drugo mesto je osvojil David Brinovec, tretji pa je bil Tomo Studnička. Od članov domačega društva je bil najboljši Štefan Šincek, ki je osvojil peto mesto. Najboljši so prejeli pokale. Za pet osvojenih zmag skozi leta na omenjenem memorialu je Dušan Brinovec prejel pokal v trajno last.



Čestitke organizatorjem za lepo pripravljen turnir in vsem nastopajočim!