nedelja, 23. avgust 2015

Turnir posameznikov in dvojic ob prazniku KS Griže

V soboto 22.8.2015 je potekal turnir posameznikov in dvojic ob prazniku KS Griže. Na turnirju posameznikov je nastopilo triintrideset igralcev. Zmagal je Brinovec Dušan iz ŠK Žalec pred Goršek Gregorjem iz ŠK Velenje Veplas. Tretje mesto je osvojil Črepan Marjan iz ŠD Podpeč. Na turnirju smo bili zastopani z dvema članoma našega društva, najvišje se je uvrstil Knez Marjan, ki je bil dvajseti. Po turnirju posameznikov je sledil turnir dvojic. Nastopilo je dvanajst dvojic. Zmago si je priborila naveza Brinovec Dušan ter Brinovec David iz ŠK Žalec. Dvojica ŠD Savinjčan, ki sta jo tvorila Knez Marjan ter Jožef Peternel, je osvojila deveto mesto.

četrtek, 6. avgust 2015

Sodelovanje ŠD Savinjčan s Savinjsko televizijo STV

Naše šahovsko društvo je sklenilo sodelovanje s Savinjsko televizijo STV. Televizija bo snemala prispevke iz memorialnih turnirjev, ki jih naše društvo pripravlja. Na spletnih straneh televizije bodo prikazane novice iz državnih prvenstev, kjer nastopajo naši člani in tudi iz mednarodnih turnirjev višjega ranga.

Savinjska televizija STV deluje v okviru kabelsko-razdelilnega sistema Telemach. Spremljate jih lahko v kabelsko razdelilnem sistemu Žalec v digitalni shemi. Vidna je od Koroške do Rogaške Slatine ter od Solčave do Laškega in Slovenske Bistrice. Poglavitno poslanstvo televizije je snemanje raznih prireditev lokalnega značaja in infomiranje občank ter občanov. Ukvarjajo se z oglaševanjem, videomontažo glasbenih in reklamnih spotov. Če potrebujete njihove usluge jih kontaktirajte na telefonsko številko 03-710-10-50 ali jim pišite na elektronski naslov savinjska.tv@gmail.com

sreda, 5. avgust 2015

Ugodnost za vse člane ŠD Savinjčan v Frizerstvu Urša v Žalcu

Frizerstvo Urša, Urška Kozovinc s.p. nudi 10% popust na redne cene frizerskih storitev za vse člane ŠD Savinjčan Šempeter. Frizerski salon se nahaja v Žalcu v ulici Florjana Pohlina 4. Brezplačna parkirišča so na voljo ob salonu. Lastnica ima večletne izkušnje, zadnji dve leti deluje kot samostojna podjetnica. Seznam naših članov se nahaja v salonu. Za naročilo na frizerske storitve lahko tudi predhodno pokličete na telefonsko številko 041-466-175.

Vljudno vas vabimo, da frizerski salon obiščete!



ponedeljek, 3. avgust 2015

Matic dobro na evropskem prvenstvu v Srbiji

Naš član Matic Nareks se je v teh dneh mudil na evropskem prvenstvu v pospešenem šahu v Novem Sadu. Na dobro organiziranem prvenstvu je svoj krstni nastop končal s tremi točkami in pol ter tako osvojil kar nekaj točk k mednarodnem Fide ratingu.

Čestitamo in želimo še veliko dobrih nastopov v prihodnje!