nedelja, 13. september 2015

Maticu zlato na mednarodnem kadetskem šahovskem turnirju!

Med 11. ter 13.9.2015 je v Kozjem, v motelu Ribnik, potekal 2. mednarodni kadetski turnir v standardnem šahu do starosti 12 let. Na turnirju je nastopil tudi naš mladi up Matic Nareks. Osvojil je končno tretje mesto v skupni razvrstitvi, v svoji kategoriji fantov do devet let pa je bil prepričljivo najboljši in osvojil zlato medaljo.



Čestitamo!

torek, 8. september 2015

Ciklus hitropotezni ŠK Griže 6(9)/2015-08.09.2015

V Grižah je potekal šesti letošnji hitropotezni turnir v sklopu letnega ciklusa, ki ga organizira ŠK Griže. Med sedemnajstimi igralci se je najbolje odrezal domačin Jurij Blatnik. Od naših članov je nastopil Štefan Šincek, ki je osvojil šesto mesto.

Čestitamo!

ponedeljek, 7. september 2015

Šahovski turnir ob srečanju vojnih veteranov spodnje Savinjske doline

V soboto 5.9. je v Preboldu ob bazenu potekal šahovski turnir v okviru srečanja veteranov spodnje Savinjske doline. Dobro so nastopili člani našega šahovskega društva, ki so osvojili prva tri mesta. Zmagal je Šincek Štefan pred Knez Marjanom, tretji pa je bil Peternel Jožef.

Čestitamo!

Redni mesečni turnir ŠD Savinjčan Šempeter 04.09.2015

Po poletnem premoru je naše društvo pripravilo redni mesečni turnir, ki poteka vsak prvi petek v mesecu. Tokrat je nastopilo trinajst šahistov iz okoliških šahovskih društev in klubov. Po sedmih kolih po 10 minut v švicarskem sistemu je zmagal domačin Peternel Jožef. Drugo mesto je osvojil Studnička Tomo iz ŠK Žalec, tretji pa je bil tokrat Krajnc Radovan iz ŠK Griže.

Čestitke!

torek, 1. september 2015

Gremo po nove zmage!

Pričelo se je novo šolsko leto. Šahovsko društvo Savinjčan Šempeter vam želi v novem šolskem letu obilo zmag na vseh področjih, ne samo v šahu. Naj bo vaš korak na poti v šolo varen!