nedelja, 25. oktober 2015

Maticu srebro na mednarodnem šahovskem turnirju v Krškem!

Naš mladi up Matic Nareks je odlično nastopil na dobro organiziranem mednarodnem turnirju v standardnem šahu, ki je potekal med 23. in 25. oktobrom v Krškem. V mešani konkurenci preko trideset igralcev iz Slovenije, Hrvaške ter Bosne in Hercegovine je osvojil kar 4 od 5 možnih točk. Odlične igre so mu prinesle srebrno medaljo ter tudi praktično nagrado.



Iskrene čestitke za odlične igre na turnirju!

ponedeljek, 19. oktober 2015

Ciklus hitropotezni ŠK Žalec 10/2015-19.10.2015

Naš član Šincek Štefan se je udeležil hitropoteznega turnirja v sklopu ciklusa, ki ga organizira ŠK Žalec. Med petnajstimi igralci je zmagal Goršek Gregor iz ŠK Velenje Veplas, Štefan pa je končal kot deveti.

Ostale rezultate lahko pogledate na priloženi povezavi: Rezultati

Čestitamo!

torek, 13. oktober 2015

Ciklus hitropotezni ŠK Griže 7(9)/2015-13.10.2015

V Grižah je potekal sedmi letošnji hitropotezni turnir v sklopu letnega ciklusa, ki ga organizira ŠK Griže. Nastopilo je dvajset igralcev. Zmagal je Goršek Gregor iz ŠK Velenje Veplas pred Krnjovšek Zlatkom iz ŠD Ponikva ter domačinom Lorenčak Ivanom. Od naših članov je bil najboljši Peternel Jožef na četrtem mestu, Šincek Štefan pa je končal na petnajstem mestu.

Čestitamo!

četrtek, 8. oktober 2015

Redni mesečni turnir ŠD Savinjčan Šempeter 02.10.2015

Naše društvo je znova pripravilo redni mesečni turnir, ki poteka vsak prvi petek v mesecu. Tokrat je nastopilo dvanajst šahistov iz okoliških šahovskih društev in klubov. Po sedmih kolih po 10 minut v švicarskem sistemu je zmagal Studnička Tomo iz ŠK Žalec, drugi je bil Krajnc Radovan iz ŠK Griže, tretje mesto pa je pripadlo Jagodič Vinku iz ŠK Polzela.

Čestitke vsem!

torek, 6. oktober 2015

Državno ekipno prvenstvo Zveze društev upokojencev Slovenije

V Trebnjem je potekalo državno ekipno prvenstvo Zveze društev upokojencev Slovenije. Na prvenstvu je nastopila tudi ekipa DU Žalec v kateri je sodeloval tudi naš član Knez Marjan. Ekipa se je dobro borila in na koncu osvojila sedmo mesto med šestnajstimi ekipami.

Čestitke!

Ciklus hitropotezni ŠK Žalec 9/2015-05.10.2015

Dva naša člana sta se udeležila hitropoteznega turnirja v sklopu ciklusa, ki ga organizira ŠK Žalec. Med štirinajstimi igralci je zmagal član domačega kluba Dušan Brinovec. Od naših članov je bil najboljši Šincek Štefan na sedmem mestu, mesto za njim pa je tekmo končal Knez Marjan.

Ostale rezultate lahko pogledate na priloženi povezavi: Rezultati

Čestitamo!