ponedeljek, 23. november 2015

Ciklus hitropotezni ŠK Žalec 11/2015-23.11.2015

Dva naša člana sta se udeležila hitropoteznega turnirja v sklopu ciklusa, ki ga organizira ŠK Žalec. Med dvanajstimi igralci je zmagal Perič Bernard iz ŠK Zagorje ob Savi. Od naših najboljši Štefan Šincek na šestem mestu, Knez Marjan pa je končal kot enajsti.

Ostale rezultate lahko pogledate na priloženi povezavi: Rezultati

Čestitamo!

nedelja, 22. november 2015

Maticu zmaga v Šentjurju, Leon odličen osmi!

Danes je v Šentjurju potekal prvi turnir ciklusa štirih turnirjev za mlade. Zmago je suvereno z vsemi osvojenimi točkami slavil naš član Nareks Matic. Odlično osmo mesto je med osemnajstimi igralci osvojil Kovač Murko Leon. Na devetem mestu pa je na koncu pristal Ermakov Matvej, učenec šahovskega krožka na OŠ Petrovče, ki ga izvaja predsednik našega društva g.Peternel.


Čestitke vsem!

četrtek, 19. november 2015

Ciklus hitropotezni ŠK Griže 8(9)/2015-10.11.2015

V Grižah je potekal osmi letošnji hitropotezni turnir v sklopu letnega ciklusa, ki ga organizira ŠK Griže. Nastopilo je enaindvajset igralcev. Zmagal je Krnjovšek Andrej iz ŠK Slovenj Gradec pred Goršek Gregorjem iz ŠK Velenje Veplas. Odličen tretji je bil naš član Peternel Jožef.

Čestitamo!

torek, 17. november 2015

Podjetje Gras-Gruber d.o.o. doniralo pokal ter komplet medalj za najboljše

Podjetje Gras-Gruber d.o.o. je novo podjetje, ki nas je podprlo pri izvedbi prihajajočega turnirja za šahovskega prvaka OŠ Petrovče.

Vrhunska kakovost, zanesljivost in prilagodljivost so osnovna vodila poslovanja podjetja.

Potrebujete pokale, medalje, plakete, kipce, ključe, obeske? Želite poleg tudi mehansko ali lasersko graviranje, mogoče naročiti štampiljko kar prek spleta? Podjetje Gras-Gruber d.o.o. je nedvomno prava izbira. S svojo prijaznostjo, dostopnostjo, pravimi odgovori na vaša vprašanja, ugodno ceno in kvalitetnim delom vas bodo prepričali in presegli vaše želje.

Če potrebujete njihove usluge jih obiščite na njihovi spletni strani Gras-Gruber d.o.o. oziroma jim pišite na elektronski naslov info@gras-gruber.com

Z veseljem se prijazno odzovejo tudi na vaš klic na telefonsko številko 03-586- 13-50.






sobota, 14. november 2015

Podporo mladim šahistom izrazilo tudi podjetje Soluterm

Podporo pri delu z našimi mladimi šahisti je z donacijo izrazilo tudi podjetje Soluterm d.o.o.

Podjetje Soluterm d.o.o. je odlična izbira za izvedbo hišnih ogrevalnih sistemov. Izdelajo vam celosten projekt izvedbe inštalacij, pri tem vseskozi prijazno ter strokovno svetujejo. Zavedajo se, da šteje celostna slika od načrta do same estetske izvedbe.

Vseskozi se izobražujejo doma in v tujini, da lahko ponudijo najsodobnejše in energetsko učinkovite načine ogrevanj in inštalacij. V pomoč so vam pri pridobitvi potrebnih dovoljenj, na izvedeno delo pa seveda nudijo garancijo. Zaradi dodatne varnosti pa imajo sklenjeno tudi montažno zavarovanje pri eni od zavarovalnic.

Z izbiro kvalitetnih materialov, naprav ter delovnih postopkov so pridobili zaupanje poslovnih partnerjev. Podjetje nudi 24 urno podporo svojim kupcem. Pokličite jih na brezplačno telefonsko številko 080 43 53 ali jim pišite na elektronski naslov info@soluterm.si

Obiščite tudi njihovo spletno stran Soluterm d.o.o. ali jih obiščite na družabnem omrežju facebook Soluterm d.o.o. - facebook predstavitev

Podjetju želimo obilo poslovnih uspehov v prihodnje.

četrtek, 12. november 2015

Promocijska darila za mlade šahiste tudi s strani ZKŠT

Šahovski turnir za prvaka OŠ Petrovče, v organizaciji ŠD Savinjčan Šempeter, se hitro bliža. Mlade nadebudne šahiste bo na turnirju razveselilo tudi nekaj promocijskih daril s strani ZKŠT.

ZKŠT Zavod za kulturo, šport in turizem Žalec je javni zavod, ki ga je ustanovila Občina Žalec leta 2001. Osnovno poslanstvo zavoda je opravljanje javne službe na področjih kulture, športa in turizma. 
Izvaja tudi tržno dejavnost. Prihodke sestavljajo prihodki organizacije ter soorganizacije prireditev, časopisa Utrip Savinjske doline, katerega izdajatelj so, posredništva pri prodaji vstopnic, najemnin, prodaje spominkov, pijače, turističnih paketov, vodenj in vstopnin. 

Zavod ima v upravljanju Savinovo hišo z likovnim salonom, Dom II. slovenskega tabora, kompleks atletskega štadiona z nogometnim igriščem, Ekomuzej hmeljarstva in pivovarstva Slovenije, Info center Ribnika Vrbje ter učno ekološko pot Vrbje. V upravljanju zavoda je tudi blagovna znamka Zeleno zlato, ki označuje pridelke visoke kakovosti, izdelke in storitve z območja Savinjske doline. Dobrote savinjskih kmetij, ki nosijo to blagovno znamko, zavod prodaja v trgovini Savinjski hram na podeželski tržnici Žalec. 
 

sreda, 11. november 2015

Gostilna Pizzerija pri Sebastianu bo nagradila mlade šahiste na prihajajočem turnirju

Na prihajajočem turnirju za prvaka OŠ Petrovče, ki ga bo organiziralo naše šahovsko društvo, bo naše mlade šahiste z okusnimi nagradami nagradila tudi Gostilna Pizzerija pri Sebastianu.

Nahajajo se na začetku Žalca iz smeri Šempetra, na Savinjski cesti 72. Slovijo po okusni hrani, z inovativno kuhinjo, ki pomeni oblikovanje ponudbe po letnih časih in jedeh, ki jih omogoča narava s svojimi darovi. Ponujajo pizze, domačo slovensko hrano, testenine, rižote, ribe, različne vrste mesa ter odlične sladice. Jedi vam ponudijo na prijetni letno zimski terasi, ki jo je možno uporabiti tudi kot sejno sobo za 30 ljudi. Skupaj ponujajo v notranjih prostorih 85 sedišč, v poletnem času pa lahko sprejmejo na letni terasi še dodatnih 40 gostov.

Ne smemo pozabiti še na izvirno catering ponudbo z veliko referencami. Po želji vam uredijo večji prireditveni prostor pod kozolcem v Braslovčah, ki sprejme do 500 ljudi. Na prireditvah vam organizirajo glasbo, stand up komike, snemanje, fotografiranje, video projekcijo, aranžiranje.

V gostilni s posluhom in domačnostjo vas z veseljem pričakujejo. Pokličite jih na telefon 03/710 -17-00 ali jim pišite na elektronski naslov pizzerija@prisebastianu.si. Vabljeni tudi k ogledu njihove spletne strani Gostilna Pizzerija pri Sebastianu 



ponedeljek, 9. november 2015

Na pomoč mladim šahistom tudi slikopleskarstvo Nemec

Našo vizijo dela z mladimi je podprlo tudi podjetje Slikopleskarstvo Nemec, Josef  Nemec, s.p.

Podjetje ima večletne izkušnje na področju slikopleskarskih in fasaderskih del. Podjetje se trudi, da svoje storitve opravi skrbno, temeljito ter v okviru dogovorjenih rokov. Na področju slikopleskarstva uredijo vse vrste površin. Izravnajo, pogladijo, popravijo nepravilnosti, pokitajo, veliko pozornosti posvetijo drobnim detajlom. Delovno okolje pred posegom ustrezno zaščitijo, uporabljajo le kakovostne in preverjene materiale ter orodja. Pri izvedbi fasadnega sistema se skrbno posvetijo pripravi podlage, pritrditvi izolacijskega materiala, na koncu pa še izbiri finalnega sloja. Strankam na njihovo željo svetujejo pri izbiri. V sklopu celovite ureditve zunanje podobe se posvetijo tudi izdelavi napuščev ter izdelavi ustrezne podstrešne konstrukcije. Podjetje Slikopleskarstvo Nemec je torej prava izbira!

V primeru, da potrebujete njihove usluge jih lahko kontaktirate na elektronski naslov slikopleskarstvo.nemec@gmail.com ali na telefonsko številko 041-268-786. Vabljeni tudi k obisku njihove spletne strani Slikopleskarstvo Nemec, Josef Nemec, s.p. kjer boste našli podrobnejše informacije o njihovih storitvah.

Obilo poslovnih uspehov tudi v prihodnje, na tem mestu pa iskrena hvala za donacijo!

sobota, 7. november 2015

LEV zavarovanja d.o.o. s posluhom za naše mlade šahiste

Veseli nas, da je dobro delo z mladimi v našem društvu opazilo podjetje LEV zavarovanja d.o.o., gre za ekskluzivnega zastopnika zavarovalnice Generali d.d.

Ponujajo pestro izbiro avtomobilskih in osebnih zavarovanj, turističnih zavarovanj in zavarovanj doma, pripravijo pa vam tudi pesto ponudbo zavarovanj za podjetja. Svoje storitve ponujajo v poslovalnicah Žalec, Trbovlje in Zagorje. V poslovalnici v Žalcu, na Šlandrovem trgu 40, je možno urediti tudi vse postopke v vezi z registracijo motornih in priklopnih vozil.

V primeru, da potrebujete usluge podjetja LEV zavarovanja d.o.o., jih lahko kontaktirate na elektronski naslov levzavarovanja@gmail.com ali na telefonsko številko 040- 170-017. Vabljeni tudi k obisku njihove spletne strani LEV zavarovanja d.o.o. kjer boste našli podrobnejše informacije o njihovih storitvah.

Zahvaljujemo se jim za donacijo ter želimo obilo poslovnih uspehov tudi v prihodnje!

torek, 3. november 2015

Matic prvič v prvi deseterici igralcev TOP 100!

Danes je Šahovska zveza Slovenije objavila nove lestvice najboljših glede na dosežene ratinške točke v preteklem mesecu. V standardnem šahu, v kategoriji dečkov do deset let, se je v prvo deseterico prvič prebil tudi naš mlad up Nareks Matic, ki si na lestvici deli osmo mesto.

Celotno lestvico lahko pogledate tukaj: Lestvica TOP 100


Iskrene čestitke!