torek, 22. marec 2016

Ciklus hitropotezni ŠK Žalec 3/2016-22.03.2016

Naš član Šincek Štefan se je udeležil hitropoteznega turnirja v sklopu ciklusa, ki ga organizira ŠK Žalec. Med petnajstimi igralci je zmagal domačin Goršek Gregor. Štefan je končal kot sedmi.


Čestitamo!

petek, 18. marec 2016

Tudi na drugem turnirju ciklusa za osnovnošolske otroke Savinjske doline naši mladi člani uspešno

Za nami je tudi drugi turnir ciklusa v letu 2016 za osnovnošolske otroke Savinjske doline. Organizator turnirja je bil tokrat ŠK Žalec, turnir se je odigral v njihovih klubskih prostorih. Gostitelj naslednjega turnirja v aprilu bo naše šahovsko društvo.





Na turnirju je nastopilo devetnajst otrok, od tega osem otrok iz našega društva. Vsi so se dobro borili in prikazali nekaj odličnih iger. Še najvišje, na končnem drugem mestu, je končal Matic Nareks. Tokrat je zmagal Brinovec David iz ŠK Žalec, tretje mesto pa je osvojil njegov klubski kolega Lovro Čeh Brežnik.

Čestitamo vsem nastopajočim!

četrtek, 10. marec 2016

Ciklus hitropotezni ŠK Griže 2(9)/2016-09.03.2016

V Grižah je potekal drugi letošnji hitropotezni turnir v sklopu letnega ciklusa, ki ga organizira ŠK Griže. Nastopilo je triindvajset igralcev. Zmagal je Goršek Gregor iz ŠK Žalec. Od naših članov je bil najboljši Peternel Jožef na šestnajstem mestu, Šincek Štefan pa je končal na končnem enaindvajsetem mestu.

Čestitamo!

sobota, 5. marec 2016

Redni mesečni turnir ŠD Savinjčan Šempeter 04.03.2016

Naše društvo je pripravilo redni mesečni turnir, ki poteka vsak prvi petek v mesecu. Nastopilo je štirinajst šahistov iz okoliških šahovskih društev in klubov. Predsednik našega društva je pred pričetkom turnirja namenil par besed minulemu DP mladincev v Portorožu, kjer je odlično nastopal naš član Nareks Matic. Izvrstnemu dosežku smo nazdravili v pavzi med turnirjem ob skromni pogostitvi. Hkrati smo pričeli na turnirju z uporabo treh novih digitalnih šahovskih ur.



Po sedmih kolih po 10 minut v švicarskem sistemu je zmagal član našega društva Šincek Štefan. Drugi je bil predstavnik ŠK Žalec Studnička Tomo, tretje mesto pa je osvojil Jagodič Vinko iz ŠK Polzela.

Čestitamo!

torek, 1. marec 2016

Podpora šahistom tudi s strani podjetja Kader Irena Paušer s.p.

Naše dobro delo z mladimi šahisti in naše uspehe opaža vedno več podjetij iz lokalnega okolja. Podporo našemu delu je tako izreklo tudi podjetje Kader Irena Paušer s.p.

Gre za manjši računovodski servis. Prisega na osebno obravnavo strank. Z vsako stranko vzpostavijo pristen poslovni in človeški odnos in se tako laže prilagodijo željam strank. Računovodski servis posluje od leta 2000, imajo pa že več kot 25 let izkušenj v gospodarstvu in negospodarstvu.

Zaposleni v servisu se nenehno izobražujejo, saj le izobraženi in osveščeni delavci nudijo strankam ažurno, optimalno in zakonito vodenje računovodstva.

Če potrebujete njihove usluge vas vabimo, da jih kontaktirate. Obiščite njihovo spletno stran Kader Irena Paušer s.p. ali jih pokličite na telefonski številki 03/ 714 01 80 oz. 041 990 733.