sobota, 28. januar 2017

Tilnu zmaga, Matveju tretje mesto v Šentjurju!

Danes je potekal v Šentjurju v organizaciji ŠD Šentjur prvi turnir ciklusa štirih turnirjev za mlade. Na turnirju sta nastopila tudi naša član Drama Tilen in Ermakov Matvej. Odigrala sta odlično saj je Tilen zmagal, Matvej pa je končal kot tretji.  Nastopilo je štirinajst tekmovalcev.

Čestitke!

Tilen znova odlično!

Včeraj je potekal na Srednji gradbeni šoli in gimnaziji v Mariboru peti turnir letošnje Štajerske kadetske lige v organizaciji ŽŠK Maribor. V kategoriji igralcev do 12 let je nastopil tudi naš član Drama Tilen. Z odličnimi igrami je osvojil končno tretje mesto. Nastopilo je osemintrideset tekmovalcev.

Foto: ŽŠK Maribor

Iskrene čestitke!

četrtek, 26. januar 2017

Mladi po nove zmage s podporo podjetja Jagros, d.o.o.

Naše mlade šahovske moči je s svojo donacijo podprlo tudi podjetje Jagros, d.o.o.

V imenu Šahovskega društva Savinjčan Šempeter se za donacijo iskreno zahvaljujemo in želimo obilo poslovnih uspehov v letošnjem letu.

ponedeljek, 23. januar 2017

Ciklus hitropotezni ŠK Žalec 1/2017-23.01.2017

Naša člana, Knez Marjan ter Šincek Štefan, sta se udeležila hitropoteznega turnirja v sklopu ciklusa, ki ga organizira ŠK Žalec. Med trinajstimi igralci je zmagal predstavnik domačega kluba Brinovec David. Marjan je končal kot sedmi, Štefan kot enajsti.

Čestitke!

LKM&da s podporo mladim šahistom!

Podporo pri delu z našimi mladimi šahisti nam je s svojo donacijo izrazilo tudi podjetje LKM&da, Marija Košec s.p.

V imenu Šahovskega društva Savinjčan Šempeter se za donacijo iskreno zahvaljujemo in želimo obilo poslovnih uspehov v letošnjem letu.

sobota, 21. januar 2017

Tilen in Matic uvrščena na državno prvenstvo na Ptuju, ostali fantje dobro!

Danes so v prostoru Celjskega šahovskega kluba potekale regijske kvalifikacije za uvrstitev na državno prvenstvo, ki se konec meseca februarja odvija na Ptuju. Naše šahovsko društvo je danes zastopalo sedem mladih igralcev, ki so dosegli zelo lepe uspehe. V konkurenci fantov do deset let  smo imeli tri igralce. Uvrstitev na državno prvenstvo je s prvim mestom v tej kategoriji dosegel naš novi član Drama Tilen. Zelo dobro sta igrala v tej kategoriji še Nejc Zavasnik ter Nejc Košenina. v kategoriji fantov do dvanajst let smo imeli prav tako tri predstavnike. Uvrstitev na državno prvenstvo si je z drugim mestom priboril Matic Nareks, Leon Kovač Murko ter Matvej Ermakov sta prikazala všečne igre. Pri fantih do štirinajst let je naše barve zastopal David Rajlič in osvojil drugo mesto. Prav vsi nastopajoči so prejeli lepe knjižne nagrade s šahovsko tematiko.

Čestitke fantom!

ponedeljek, 16. januar 2017

Dobre predstave na državnem prvenstvu osnovnošolcev do dvanajst let!

Včeraj je na osnovni šoli Simona Jenka v Kranju potekalo državno prvenstvo osnovnošolcev v šahu. Osnovno šolo Petrovče, kjer naše društvo že vrsto let uspešno izvaja šahovski krožek, sta zastopala Matic Nareks ter Leon Kovač Murko. Oba sta se zelo dobro borila in prikazala všečne šahovske partije. Matic je znova pokazal, da sodi med najboljše mlade šahiste v državi. Turnir je končal kot odličen četrti z enakim številom točk kot drugouvrščeni. Leon je nastopil na svojem prvem državnem prvenstvu in z nekaj dobrimi igrami dokazal, da uvrstitev na državno prvenstvo ni bila naključna.



Čestitke obema!

sobota, 14. januar 2017

Naš novi član že navdušuje!

Včeraj je v Dolenjskih Toplicah, v organizaciji ŠK Dolenjske Toplice, potekal drugi turnir Dolenjske kadetske lige. Na turnirju A je nastopil tudi naš nov član Drama Tilen. Prikazal je izvrstne igre in v konkurenci preko petdeset nastopajočih suvereno osvojil prvo mesto z vsemi možnimi točkami.

Čestitamo!

petek, 13. januar 2017

E & N Solutions podpira naše mlade šahovske moči

Podporo pri delu z našimi mladimi šahisti nam je s svojo donacijo izrazilo tudi podjetje E & N Solutions, kozmetika - posredništvo, Nina Škoberne, s.p.

V imenu Šahovskega društva Savinjčan Šempeter se za donacijo iskreno zahvaljujemo in želimo obilo poslovnih uspehov v letošnjem letu.

Mladi šahisti znova s podporo podjetja KD gostinstvo, Domen Krošel s.p.

Podporo pri delu z našimi mladimi šahisti nam je tudi letos izkazalo s svojo donacijo podjetje KD gostinstvo, Domen Krošel s.p.

Podjetje vas prisrčno vabi v njihovo Pizzerijo&Gostišče "Poper" v Slovenskih Konjicah, da poizkusite njihove odlične pice, predjedi, testenine, lazanje, morske jedi, jedi z žara, hamburgerje, mesne jedi, priloge ter solate.

Ponujajo tudi pestro izbiro vegetarijanske hrane, solatnih krožnikov ter sladic. Za najmlajše imajo pripravljene posebne menije.

V dopoldanskem času ponujajo pestro izbiro malic po odličnih cenah. Vse dobrote vam pripeljejo domov, v službo ali na zabavo. V mestu Slovenske Konjice ponujajo brezplačno dostavo.

Vabljeni tudi k ogledu njihove spletne strani Pizzeija&Gostišče Poper


V imenu Šahovskega društva Savinjčan Šempeter se za donacijo iskreno zahvaljujemo in želimo obilo poslovnih uspehov v letošnjem letu.

ponedeljek, 9. januar 2017

LEV zavarovanja d.o.o. znova s posluhom za naše mlade šahiste

Veseli nas, da je dobro delo z mladimi v našem društvu znova podprlo podjetje LEV zavarovanja d.o.o., gre za ekskluzivnega zastopnika zavarovalnice Generali d.d.

Ponujajo pestro izbiro avtomobilskih in osebnih zavarovanj, turističnih zavarovanj in zavarovanj doma, pripravijo pa vam tudi pesto ponudbo zavarovanj za podjetja. Svoje storitve ponujajo v poslovalnicah Žalec, Trbovlje in Zagorje. V poslovalnici v Žalcu, na Šlandrovem trgu 40, je možno urediti tudi vse postopke v vezi z registracijo motornih in priklopnih vozil.

V primeru, da potrebujete usluge podjetja LEV zavarovanja d.o.o., jih lahko kontaktirate na elektronski naslov levzavarovanja@gmail.com ali na telefonsko številko 040- 170-017. Vabljeni tudi k obisku njihove spletne strani LEV zavarovanja d.o.o. kjer boste našli podrobnejše informacije o njihovih storitvah.

Zahvaljujemo se jim za donacijo ter želimo obilo poslovnih uspehov v letošnjem letu!

Redni mesečni turnir ŠD Savinjčan Šempeter 06.01.2017

Naše društvo je pripravilo redni mesečni turnir, ki poteka vsak prvi petek v mesecu. Nastopilo je dvanajst šahistov iz okoliških šahovskih društev in klubov. Po sedmih kolih po 10 minut v švicarskem sistemu je zmagal Studnička Tomo iz ŠK Žalec. Drugi je bil predstavnik našega društva Šincek Štefan, tretji pa Vitanc Marjan iz ŠK Polzela.

Čestitamo!