četrtek, 7. januar 2016

Podjetje Niko Šketa s.p. s pokali in kompleti medalj za najuspešnejše šahiste

Družinsko podjetje Niko Šketa s.p. je novo podjetje, ki nas je podprlo pri izvedbi januarskega turnirja za šahovskega prvaka OŠ Petrovče.
Podjetje nadaljuje tradicijo izdelave raznoraznih športnih, gasilskih, občinskih priznanj, plaket, obeskov, medalj, priponk, značk, ki jo je pričel oče Franci Šketa leta 1980.
Leta 1998 ob prevzemu obrti so ponudbo razširili na izdelavo oziroma prodajo športnih pokalov, pokalov iz stekla, unikatnih pokalov. Ponujajo medalje iz zaloge za vse športe, oziroma medalje po naročilu stranke. S prilagajanjem željam strank so ponudbo kmalu popestrili z uokvirjanjem slik, športnih priznanj, diplom, gobelinov, plaket, ter ostalih priznanj. V ponudbi imajo preko 100 vrst različnih tipov okvirjev.
Z posluhom do želja strank po res unikatnih plaketah, pokalih in medaljah so v letu 2008 ponudbo razširili z lasersko obdelavo izdelkov. Tako vam ponujajo medalje, pokale iz akrilnega stekla, unikatne gravure z vašim logotipom, emblemom na medaljah. Izdelajo vam cenovno ugodne plakete, priznanja, gravirana na metalizirano plastiko, ki jo po željah strank uokvirijo na najprimernejše steklo ali dajo v škatlico za plakete. Izdelajo vam tudi obeske gravirane na eva peno ali usnje, tablice za gostince, toaletnih tablice, cenike gravirane na les, papir, pluto, usmerjevalne table. Mejo pri izdelavi končnega izdelka za podjetje Šketa Niko s.p. predstavlja samo domišljija.
V proizvodnem programu šiviljstva vam nudijo kvalitetno izdelavo oblačil po meri.Večletne izkušnje na področju šiviljstva, sodelovanje z priznanimi modnimi kreatorji, izdelava oblačil tudi za estradnike je garancija, da boste od njih odšli zadovoljni.
Prepričajte se sami zakaj ima podjetje veliko zadovoljnih strank iz domovine ter tujine, ki se z veseljem vračajo. Obiščite jih na njihovi spletni strani Niko Šketa s.p. oziroma jih pišite na elektronski naslov niko.sketa@gmail.com
Z veseljem se odzovejo tudi na vaš klic na telefonsko številko 03 705-078 (delavnica) oz. 041 891 293 (g.Niko)