nedelja, 25. september 2016

Turnir mladih ob prazniku Občine Žalec

Danes se je v novi avli Doma II. slovenskega tabora v Žalcu odigral šahovski turnir mladih ob prazniku Občine Žalec. V prijetnem vzdušju je nastopilo sedemindvajset otrok. Turnir je štel tudi kot peti turnir ciklusa za osnovnošolske otroke Savinjske doline, ki ga skupaj pripravljamo ŠK Žalec, ŠK Braslovče in ŠD Savinjčan.


Vsi udeleženci turnirja so bili nagrajeni s skromnim praktičnim darilom ter sladko nagrado. Najboljši v absolutni konkurenci so prejeli pokale, podeljeni pa so bili tudi kompleti medalj za najboljše v kategorijah do devet ter dvanajst let. Organizator je prijetno presenetil tudi starše ter mentorje saj je pripravil pet vrčkov za degustacijo piv na Fontani piv kot žrebne nagrade.



Naši fantje Matic Nareks, Leon Kovač Murko, Košenina Nejc, Ermakov Matvej ter David Rajlič so nastopili odlično, vsi so prislužili pozitiven pripis točk k ratingu. Še posebej Matic je znova izjemno saj je prejel pokal za tretje mesto v skupnem seštevku, hkrati pa je to pomenilo tudi zmago med fanti do 12 let.
Rezultate lahko pogledate tukaj:


Čestitamo vsem nastopajočim!