petek, 28. julij 2017

Gostilna Pizzerija pri Sebastjanu podprlo turnir pred odhodom na evropsko prvenstvo v Romunijo!

Na prihajajočem avgustovskem turnirju podpore mlademu slovenskemu reprezentantu, ki ga bo organiziralo naše šahovsko društvo, bo naše mlade šahiste z okusnimi nagradami nagradila tudi Gostilna Pizzerija pri Sebastianu.

Nahajajo se na začetku Žalca iz smeri Šempetra, na Savinjski cesti 72. Slovijo po okusni hrani, z inovativno kuhinjo, ki pomeni oblikovanje ponudbe po letnih časih in jedeh, ki jih omogoča narava s svojimi darovi. Ponujajo pizze, domačo slovensko hrano, testenine, rižote, ribe, različne vrste mesa ter odlične sladice. Jedi vam ponudijo na prijetni letno zimski terasi, ki jo je možno uporabiti tudi kot sejno sobo za 30 ljudi. Skupaj ponujajo v notranjih prostorih 85 sedišč, v poletnem času pa lahko sprejmejo na letni terasi še dodatnih 40 gostov.

Ne smemo pozabiti še na izvirno catering ponudbo z veliko referencami. Po želji vam uredijo večji prireditveni prostor pod kozolcem v Braslovčah, ki sprejme do 500 ljudi. Na prireditvah vam organizirajo glasbo, stand up komike, snemanje, fotografiranje, video projekcijo, aranžiranje.

V gostilni s posluhom in domačnostjo vas z veseljem pričakujejo. Pokličite jih na telefon 03/710 -17-00 ali jim pišite na elektronski naslov pizzerija@prisebastianu.si. Vabljeni tudi k ogledu njihove spletne strani Gostilna Pizzerija pri Sebastianu