ponedeljek, 3. julij 2017

Matičev nastop na evropskem prvenstvu podprlo podjetje Hribar in Hribar d.o.o.

Podporo našemu mlademu šahovskemu upu, Nareks Matic-u za nastop na septembrskem evropskem prvenstvu v Romuniji, nam je s svojo donacijo izrazilo tudi podjetje Hribar in Hribar d.o.o. iz Ljubljane.

Servis avtomobilov Hribar, se nahaja na Šmartinski cesti 240 v Ljubljani. Njihova vrhunska in zanesljiva ponudba obsega servise avtomobilov, vulkanizerstvo, predelavo avtomobilov na plin, pripravo vozil na tehnični pregled, hitri servis, elektronsko testiranje vozil itd... Vsaka njihova redna stranka pridobi tudi servisno knjižico v katero beležijo vse servisne posege.

V primeru, da potrebujete omenjene storitve vas vabimo, da se na njih naročite preko spletne strani Servis avtomobilov Hribar. Podjetje je dosegljivo preko kontaktnih telefonskih številk 01-529-41-81 oziroma 041-738-657. Kontakt je možno navezati tudi preko družabnih omrežij Facebook stran podjetja Hribar in Hribar.

V imenu Šahovskega društva Savinjčan Šempeter se za donacijo iskreno zahvaljujemo in želimo obilo poslovnih uspehov v prihodnje.