torek, 8. december 2015

Citypark bo polepšal dan našim mladim šahistom

Z veseljem sporočamo, da bo naše mlade šahiste na tekmi za prvaka OŠ Petrovče nagradil tudi Citypark, nakupovalno središče Ljubljane.

Citypark na enem mestu ponuja vse, kar potrebujete – od nakupa osnovnih življenjskih potrebščin, kozmetičnih pripomočkov do zabavne in uporabne elektronike ter drobnih pozornosti za dom.
Modni privrženci boste pri njih na enem mestu našli najbolj vznemirljive znamke, ki ponujajo sveže modne trende, pestro ponudbo oblačil in obutve in nešteto priložnosti za popolno nakupovalno izkušnjo.
Za zabavo in prijetno druženje po uspešnem nakupovanju, hitro kosilo ali romantično večerjo  je tu njihov pester gostinski kotiček, kjer najdete vse od tradicionalne slovenske hrane do okusov Azije in verige hitre prehrane.
Medtem ko nakupujete ali pa si privoščite še sproščujoč oddih ob kavi in klepet v dobri družbi, poskrbijo tudi za najmlajše obiskovalce, ki pod skrbnim nadzorom animatork svojo energijo in domišljijo sproščajo v največji otroški igralnici pri nas.

Dovolite, da vam v Cityparku polepšajo prihajajoče praznične dni.

Vabimo vas, da jih obiščete na spletni strani Citypark polepša dan kjer boste našli še več informacij o nakupovalnem središču.